vineri, 18 septembrie 2015

Unul dintre liderii PDL si apropiat al lui Traian Basescu, fostul ofiter spion al Directiei de Informatii Externe (DIE), Silvian Ionescu transmite un mesaj tulburator pe Facebook: "Basescu era turnatorul tuturor matrozilor care treceau prin Anvers!"

 „Am spus-o de mai multe ori: firea de lichea a lui Basescu nu-l lasa sa nu gafeze! Sa ranjesti la moartea Tribunului e blasfemie, dupa ce l-ai folosit si in 2004 si in 2008 ca sa iti faci majoritatea si la Bucuresti si la prezidentiale! Basescu a fost turnator, colaborator si membru de partid. Mai mult, sa faci alianta tu personal, cu Profesorul, cu Tribunul si apoi sa ii faci "solutie imorala"si sa te maimutaresti acum cu Oprea, e uluitor, e nemernic! Sa-l faci pe Vadim, Dumnezeu sa-l odihneasca!, delator cand tu insuti ai fost "colaborator membru de partid" al CI-ului DIE, inseamna sa fii o jigodie fara de pereche! Adica tu ii turnai pe toti romanii care iti treceau prin fata. Am tacut zeci de ani pentru prestigiul tarii. AJUNGE! Ca sa intelegeti, el, Basescu, era turnatorul tuturor matrozilor care treceau prin Avers si cumparau si ei lantisorul de aur mai ieftin decat putea el. Asta era jale! In timp ce el, Basescu, ciordea din curse zeci de mii de dolari din bunkeraj, shipchadlering si altele! Stiu ei toti comandantii cum se chiverniseau pe banii prostilor! Cati nebuni mai avem, sa creada ca inca lepra asta mai e necesara neamului? Mi-asi dori ca toti cei ce agreaza cele de mai sus sa inteleaga tacerea mea anterioara, sa ma ierte, dar mai presus de toate sa dea "share" pentru ca tot mai multi sa stie adevarul despre aceasta monumentala jigodie! Chiar nu scapam de comunisti, cum sugera chiar el!", scrie Silvian Ionescu pe Facebook.
silvian-ionescu traian basescu
 

5 comentarii:

 1. Ca si cum nu este sufficient trebuie sa mai devoalam si cea mai groaznica nemernicie a acestui "monument de tradator ",vanzator de orice si cel mai grav,de tara ! Spion ! Stie cineva ce comenzi efectua de la MI6,ce transporta cu navele tarii pe mari ,armament,tehnologii si produse biologice,deseuri superpericuloase,droguri,comandouri, "oameni"! Apoi a fost rasplatit tot pe spinarea tarii ! O sa moara in chinuri ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da' si acela care a scris pe facebucic, este mai breaz. Se dau in git acum. Trebuia atunci cind Base era pe val. Domnule Silvian tot din clasa politica faceti parte, o clasa politica ce a dus tara de ripa. Ati fost si la guvernare si mai vreti sa fiti.

   Ștergere
 2. Asta care comenteaza despre metelot este la fel cel putin ca si matelotul daca nu mult mai rau

  RăspundețiȘtergere
 3. Asta care comenteaza despre metelot este la fel cel putin ca si matelotul daca nu mult mai rau

  RăspundețiȘtergere
 4. daca se prezentau datele la timpul cuvenit ,cei care au mers cu matelotul ,poate ca aveau o alta turnura a evenimentelor si nu mai plangeau : " daca stiam mai votam sau mai ma duceam sa votez."Pacat ca multi oameni de buna credinta fata de aceasta tara frumoasa au fost dusi ca si alta data cu TELEVIZORUL .
  MANPULARE SI DEZINFORMARE ORDONATA SI REGIZATA DE CATRE CEI PLATITI CA SA O FACA , precum si cu ultimile alegeri. OARE DE CE IN BUCURESTI <FIIND SECTIE DE VOTARE la cateva sute de metri ,nu se inghesuia nimeni ,iar la una doua sectii era buluc "organizat " ca sa dea "bine", pe sticla pentru unii , iar anumite TV , - oare sa se caiasca - dupa ce au tot prezentat si bulversat o parte din cetatenii acestei tari imediat dupa alegeri sa le para rau - pentru unii comentatori. ? PROBABIL CA LI
  S - AU LUAT CAIMACUL - cum se spune pe la usa din dos.

  RăspundețiȘtergere